Το δίλεξο "φροντιστήρια Λάρισας" ήταν αυτό που επιλέχθηκε ως βασική φράση κλειδί στο on page optimization της ιστοσελίδας του Φροντιστηρίου ΜΕ Έρεισμα στη Λάρισα.

Έχουμε αρχίσει να δημιουργούμε μια δυναμική δέσμη συνδέσμων προς την ιστοσελίδα του Φροντιστηρίου ΜΕ "ΕΡΕΙΣΜΑ" από άλλες πηγές όπως εκπαιδευτικά forums, blogs, σελίδες facebook, καταλόγους εκπαίδευσης, κ.α. ανεβάζουμε συνεχώς την κατάταξή μας στη Google. Βασικός μας στόχος είναι το "φροντιστήρια Λάρισα".

Οι συνδέσεις αυτές επιδιώκουμε να είναι αποτελεσματικές και διακριτικές, να στοχεύουν σε ουσιαστικό περιεχόμενο, με συνάφεια ανάμεσα στην λέξη που αντιπροσωπεύει τον προορισμό και στο περιεχόμενο και να προέρχονται κυρίως από Οδηγούς Εκπαίδευσης με υψηλό google rank στις κατηγορίες "επιλογή εκπαίδευσης" και "επιλογή φροντιστηρίου".

Η φράση "φροντιστήρια Λάρισας" ήταν αυτή που επιλέχθηκε ως βασική φράση κλειδί στο on page optimization της ιστοσελίδας του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης Θεωρία και Πράξη στη Λάρισα.

Η φράση "φροντιστήρια Λάρισας" ήταν αυτή που επιλέχθηκε ως βασική φράση κλειδί στο on page optimization της ιστοσελίδας του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης Αλγόριθμος στη Λάρισα.

Έχοντας αρχίσει να δημιουργούμε την κατάλληλη δέσμη συνδέσμων προς την ιστοσελίδα του Φροντιστηρίου ΜΕ "ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ" από άλλες πηγές όπως εκπαιδευτικά forums, blogs, καταλόγους εκπαίδευσης, κ.α. ανεβάζουμε συνεχώς την κατάταξή μας στο Google. Ένας από τους στόχους μας το "φροντιστήρια Λάρισας".

Οι συνδέσεις αυτές επιδιώκουμε να είναι αποτελεσματικές και διακριτικές, να στοχεύουν σε ουσιαστικό περιεχόμενο, με συνάφεια ανάμεσα στην λέξη που αντιπροσωπεύει τον προορισμό και στο περιεχόμενο και να προέρχονται κυρίως από Οδηγούς Εκπαίδευσης με υψηλό google rank στις κατηγορίες "επιλογή εκπαίδευσης" και "επιλογή φροντιστηρίου".

Το πρότυπο WCAG 2.0, Web Content Accessibility Guidelines, ορίζει τις παραμέτρους ώστε μια ιστοσελίδα να χαρακτηρίζεται ως φιλική για ΑΜΕΑ. Η ύπαρξη μιας τέτοιας ιστοσελίδας διευκολύνει της πρόσβαση σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες , οι οποίο μπορούν να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα σας με εύκολο τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο τα ΑμΕΑ έχουν την δυνατότητα να δουν το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας σας. Η συμμόρφωση με τις οδηγίες για την προσβασιμότητα του Περιεχομένου για τον Παγκόσμιο Ιστό της Κοινοπραξίας για τον Παγκόσμιο Ιστό (W3C) προσδιορίζεται σε τρία επίπεδα: Α, ΑΑ και ΑΑΑ.Τα τελευταια χρόνια επιδοτούμενες ιστοσελίδες μέσω ΕΣΠΑ ζητάνε την συμβατότητα στις ιστοσελίδες σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.

Στις 17 Μαρτίου 2016, ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης χρηματοδότησης για το ΕΣΠΑ 2014-2020. 
Μέσα στις επιλέξιμες δαπάνες είναι και η κατασκευή ιστοσελίδας, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0 για ΑΜΕΑ, με 100% επιχορήγηση μέχρι τα 2000 ευρώ. 

Νέες μειωμένες τιμές από την Eduservices για κατασκευή ιστοσελίδας σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και σε κέντρα ξένων γλωσσών.
Οι τιμές ισχύουν μόνο για ένα φροντιστήριο σε κάθε μία περιοχή.
Δείτε αναλυτικά τα νέα πακέτα προσφορών που ισχύουν μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2015:

Η φράση που επιλέχθηκε ως βασική φράση κλειδί στο on page optimization της ιστοσελίδας του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης Συμμετρία στη Λάρισα είναι η "Φροντιστήρια Λάρισας".

Έχοντας αρχίσει να δημιουργούμε την κατάλληλη δέσμη συνδέσμων προς την ιστοσελίδα του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης "ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ" στη Λάρισα, από άλλες πηγές όπως εκπαιδευτικά forums, blogs, καταλόγους εκπαίδευσης, κ.α. ανεβάζουμε συνεχώς την κατάταξή μας στη Google. Ένας από τους βασικούς μας στόχους το "Φροντιστήρια Λάρισα".

Σύστημα «δεσμών» με ένα μάθημα «μπαλαντέρ» που ξεκλειδώνει περισσότερα του ενός επιστημονικά πεδία ανακοίνωσε τελικά το υπουργείο Παιδείας ύστερα από αρκετές ημέρες φημολογίας και συνεχόμενων διαρροών.

Σε ότι αφορά "Κατασκευή Ιστοσελίδων Περιστέρι" σε επιχειρήσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, κέντρα ξένων γλωσσών,...) η Eduservices συνεργάζεται πλέον με την εταιρεία FIRSTIN, την Νο1 διαφημιστική εταιρεία στο internet promotion. Η προώθηση θα αφορά μόνο στα φροντιστήρια Περιστέρι και τις ιστοσελίδες τους που θα γίνουν από εδώ και στο εξής.

Ότι αφορά "Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη" σε επιχειρήσεις εκπαίδευσης η Edusites συνεργάζεται πλέον με την εταιρεία FIRSTIN, τη Νο1 διαφημιστική εταιρεία στο internet promotion.
Η προώθηση θα αφορά μόνο τα φροντιστήρια θεσσαλονίκης και τις ιστοσελίδες τους που θα γίνουν από εδώ και στο εξής.

Φροντιστήριο ξένων γλωσσών στη Νέα Ιωνία αναζητά καθηγητή γερμανικών.

Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Φροντιστήριο ξένων γλωσσών στον Πειραιά αναζητά καθηγητή γερμανικών.

Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πριν λίγες μέρες έκανε το ντεπούτο του το idiotika-sxoleia.gr, που υποστηρίζει την προβολή Ιδιωτικών Σχολείων σε όλη την Ελλάδα και βοηθά γονείς να ανακαλύψουν το καλύτερο σχολείο για τα παιδιά τους. Στον οδηγό θα βρείτε μόνο επιλεγμένα ιδιωτικά σχολεία της περιοχή σας.

Θέλετε να δημιουργήσετε σελίδα για το φροντιστήριό σας στο LinkedIn;
Είναι μια πολύ καλή ιδέα αλλά πρώτα σκεφτείτε τα 10 ερωτήματα που θέτει η Kim Lachance Shandrow για το σχεδιασμό, το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα που θέλετε να επιτύχετε http://www.entrepreneur.com/article/226637

To EdgeRank είναι ο αλγόριθμος που χρησιμοποιεί το Facebook για να αξιολογεί ποια νέα και ενημερώσεις θα εμφανίζονται στην αρχική σελίδα του προφίλ μας.

Ένας μηχανισμός δηλαδή, που μέσα από κριτήρια αποφασίζει τι περιεχόμενο θα εμφανιστεί στη σελίδα μας. Με απλά λόγια, τι θα δούμε ή αλλιώς τι δεν θα δούμε.

Κύκλοι σπουδών αντί για κατευθύνσεις στην Γ' Λυκείου - Νέα μαθήματα στην Α' Λυκείου - Περισσότερη Γενική Παιδεία στην Β' Λυκείου

Μία νέα πρόταση αλλάζει (για άλλη μια φορά) το εκπαιδευτικό σύστημα στο Λύκειο. Φαίνεται να επιστρέφουμε από τον Σεπτέμβριο σε ένα σύστημα που μοιάζει με τις δέσμες. Πρόκειται για μία ανακύκλωση των δυσλειτουργιών του συστήματος ή γίνεται κάτι ουσιαστικό που θα μπορούσε να φέρει έστω και μικρές προόδους; Ας δούμε τις αλλαγές:

Τα QR Codes είναι τα barcodes του 21ου αιώνα: παρέχουν κωδικοποιημένες πληροφορίες και δεν απαιτούν ειδική συσκευή.

Είναι αναγνώσιμα από όλες τις συσκευές που διαθέτουν κάμερα και σύνδεση στο Internet.

Οι κωδικοποιημένες πληροφορίες μπορεί να είναι σταθερές είτε να μεταβάλλονται δυναμικά όπως οποιαδήποτε σελίδα στο web.

Μπορούν να φιλοξενούν κείμενο , φωτογραφίες ακόμα και video!

Ουσιαστικά προσφέρουν την άμεση δυνατότητα άντλησης πληροφοριών για κάθε θέμα που διαθέτει αντίστοιχη σελίδα και φυσικά έχει το δικό του QR κώδικα.

Αναλαμβάνονται ιδιαίτερα μαθηματα στα μαθηματικά και στα οικονομικά παιδιών Γυμνασίου -Λυκείου. Παροχή βοήθειας και υποστήριξης σε φοιτητές. Ειδικά projects για παιδιά δημοτικού.
Δείτε την αγγελία για τα ιδιαίτερα μαθήματα Θεσσαλονίκη.

δείτε τις ποιο συχνές φράσεις κλειδιά που ανακατευθύνθηκαν στο idiaitera-mathimata.net τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του (σχολικό έτος 2012-2013):

Πως γίνετε η επιλογή δεύτερης γλώσσας από τους μαθητές και γονείς;
Πως ο καθηγητής της αγγλικής μπορεί να επηρεάσει την επιλογή;
Ποια τα πραγματικά ατού κάθε γλώσσας;
Πως θα μιλήσουμε στον μαθητή για την επιλογή της δεύτερης ή και της τρίτης γλώσσας;
Πως θα μιλήσουμε στον γονέα;
Ποιά προσωπικά και οικογενειακά στοιχεία επηρεάζουν την επιλογή;
Ποιες οι νέες ανάγκες της αγοράς εργασίας; κ.α.
Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών.

Η EduServices ειδικεύεται στο marketing των επιχειρήσεων εκπαίδευσης.
Αυτό αναλύεται σε 4 άξονες που είναι:

Μέχρι πριν μερικά χρόνια, την επιλογή του φροντιστηρίου την έκανε ο ίδιος ο μαθητής ακολουθώντας τις επιλογές της παρέας του. Και όλη η παρέα ακολουθούσε τον "Μαθητή-Πυρήνα". Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει, η απόφαση έχει περάσει στον γονέα. Ποιοί γονείς επηρεάζουν άλλους γονείς και μαθητές; Τι επιζητούν από την πρώτη επίσκεψη στο φροντιστήριο ή την ιστοσελίδα του; Τί προσδοκούν στη συνέχεια από το φροντιστήριο; Απευθύνεται σε φροντιστές Μ.Ε.

δείτε περισσότερα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Το σύστημα StoryPhones

Το StoryPhones σύστημα είναι το πρώτο πλήρες ψηφιακό σύστημα MP3 ήχου σχεδιασμένο για χρήση σε σχολεία για παιδιά ηλικίας μέχρι 8 ετών. Η αρχική ιδέα της χρησιμοποίησης MP3 players σε ακουστικά μαζί με ένα τηλεχειριστήριο δημιουργήθηκε από την Eleanor Johnson, μια δασκάλα μικρών τάξεων, με στόχο να δώσει στα παιδιά ένα νέο, εύκολο τρόπος για να ακούνε μουσικά κομμάτια.

Αριστούχος Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων με εμπειρία στη διδασκαλία διαπολιτισμικής αγωγής,παραδίδει με συνέπεια και μεθοδικότητα μαθήματα κατ΄οίκον σε παιδιά Δημοτικού και μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου. Προετοιμασία Πανελληνίων Εξετάσεων.
Δείτε την αγγελία για τα ιδιαίτερα μαθήματα βόρεια προάστια.

Απόφοιτος Πανεπιστημίου Οικονομικής Σχολής παραδίδει ιδιαίτερα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.
Δείτε την αγγελία για τα ιδιαίτερα οικονομικών.

Το ντεμπούτο του, στον κόσμο των εκπαιδευτικών sites, έκανε πριν λίγες ημέρες το idiaitera-mathimata.net. Είναι μια ιστοσελίδα όπου μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε εκπαιδευτικούς για ιδιαίτερα μαθήματα σε όλη την Ελλάδα. Καλύπτει όλες τις ηλικιακές ομάδες, από προσχολική αγωγή μέχρι μαθήματα σε ενήλικες, και όλα τα γνωστικά αντικείμενα (μέσης εκπαίδευσης, ξένες γλώσσες, πανεπιστημιακά μαθήματα κ.α.).

Γεννήθηκε ως ιδέα από σύλλογο γονέων και υλοποιήθηκε από εμάς.

Οι βασικές φράσεις κλειδιά που οδηγούν στο idiaitera-mathimata.net είναι οι εξής:

ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών, ιδιαίτερα μαθήματα ισπανικώνιδιαίτερα μαθήματα Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερα μαθήματα για φοιτητές, ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών, ιδιαίτερα μαθήματα φυσικής, ιδιαίτερα μαθήματα δημοτικού, ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικώνιδιαίτερα μαθήματα τιμές, ιδιαίτερα μαθήματα μουσικής, ιδιαίτερα μαθήματα βιολογίας, ιδιαίτερα μαθήματα χημείαςιδιαίτερα μαθήματα Πάτρα, ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματαιδιαίτερα μαθήματα βόρεια προάστια, ιδιαίτερα μαθήματα αρχαία, ιδιαίτερα μαθήματα έκθεσης, ιδιαίτερα μαθήματα γυμνασίου, ιδιαίτερα μαθήματα λυκείου, ιδιαίτερα μαθήματα σε φοιτητές, ιδιαίτερα μαθήματα Αθήνα, ιδιαίτερα μαθήματα Περιστέρι, ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικά τιμές, ιδιαίτερα μαθήματα πληροφορικής

Τι να σπουδάσω;

Θέλω να σπουδάσω... Γραφιστική!

 

  • - Σε ποιες πόλεις μπορώ να το κάνω;
  • - Ποια ιδρύματα έχουν το ανάλογο τμήμα;
  • - Τι περιλαμβάνουν οι σπουδές;
  • - Ποιες είναι οι προοπτικές;

Επιλέξτε τo Τμήμα που σας ενδιαφέρει και δείτε σε ποια Ελληνικά Πανεπιστήμια και Α.Τ.Ε.Ι. μπορείτε να ακολουθήσετε τις ανάλογες σπουδές. Ακολουθήστε τους συνδέσμους για να βρείτε αναλυτικές και έγκυρες πληροφορίες από τα αντίστοιχα τμήματα για τα προγράμματα σπουδών, τα γνωστικά αντικείμενα, τις επαγγελματικές προοπτικές και τις δυνατότητες μετεκπαίδευσης για μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους.

Η πτωτική πορεία του αριθμού των μαθητών στα ιδιωτικά σχολεία ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια, κατά το σχολικό έτος 2009-10, όταν η οικονομική κρίση άρχισε να δείχνει τα πρώτα της σημάδια. «Κλειδί» για το μέγεθος του προβλήματος, το οποίο θα κρίνει και την επιβίωση πολλών ιδιωτικών σχολείων, είναι η περίοδος των προεγγραφών για τη νέα σχολική χρονιά (2012-13). Οι προεγγραφές ξεκίνησαν το δίμηνο Απριλίου - Μαΐου και αναμένεται να παραταθούν μέχρι πριν από την έναρξη των μαθημάτων το Σεπτέμβριο.

Επικοινωνία

Edu Sites

Θήρας 1 & Ανθίμου Γαζή

Λάρισα, 41334, Ελλάδα

Τηλ: 2415 008 005

Τηλ: 6936969988

E-mail: info @ edusites.gr

Φορμα Επικοινωνιας

Social Bookmarks

Facebook

Twitter

Google+

You Tube

Δημοφιλείς Αναζητήσεις


blogs εκπαιδευτικών, φροντιστήρια Λάρισαςιδιαίτερα μαθήματα, blogs καθηγητών, ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών, portal εκπαίδευσης, bitcoin πως αγοράζωιδιαίτερα μαθήματα φυσικής, βιβλιοπωλεία online, ιδιαίτερα μαθήματα χημείας, εκπαιδευτικά νέα, ιδιαίτερα μαθήματα βιολογίας, εκπαιδευτικό υλικό, ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα, bitcoin δημιουργίαθέματα πανελλαδικών, ιδιωτικά κολέγια,ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών, ιδιωτικά σχολεία, ιδιαίτερα μαθήματα ισπανικών, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, bitcoin στην Ελλάδα, φροντιστήρια Πειραιάς, Επαγγελματικός Οδηγός Λάρισαςιδιωτικές σχολέςφροντιστήρια φοιτητών, ιστοσελίδες κέντρων ξένων γλωσσών, Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, Φροντιστήρια Φοιτητών, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, bitcoin μετοχήΚέντρα Πληροφορικής, φροντιστήρια γερμανικών, φροντιστήρια Λάρισα, φροντιστήρια Πειραιά, Φροντιστήρια Λάρισακέντρα ξένων γλωσσών Περιστέρι, φροντιστήρια Θεσσαλονίκης, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης Λάρισα, Ωδεία, Μουσικές Σχολές, Σχολές Χορού, αγορά bitcoin στην ΕλλάδαΦροντιστήρια Λάρισας, Ιδιωτικά Σχολεία, Εκπαιδευτήρια, Ιδιωτικές Σχολές, Ιδιωτικά Κολέγια, Αθλητικές Σχολές, Ακαδημίες ποδοσφαίρου, Κέντρα Λογοθεραπείας, Ιδιαίτερα Μαθήματα, On line Βιβλιοπωλεία, ιδιαίτερα μαθήματα για φοιτητές, πως βγάζω bitcoinιδιαίτερα μαθήματα δημοτικού, bitcoin Ελλάδακαρτέλα μαθητήιδιαίτερα μαθήματα μουσικής, φροντιστήρια Πατήσια, φροντιστήρια Αμπελόκηποι, σπουδές στο εξωτερικό, bitcoin αγοράσχολές και τμήματα, πτυχία αγγλικών, bitcoin στα ελληνικάφροντιστήρια γερμανικών, σπουδές στην Ελλάδα, αει και τει, πτυχία γαλλικών, online ενημέρωση γονέων, πισίνα εξόρυξης bitcoinφροντιστήρια Νέα Πεντέλη, φροντιστήρια αγγλικώνιδιαίτερα μαθήματα λυκείου, πτυχία γερμανικών, οδηγός σπουδών, bitclub greeceφροντιστήρια γαλλικών, ιδιαίτερα μαθήματα γυμνασίου, φροντιστήρια Μαρούσι