Σε όλες τις απορίες σας

απαντάμε άμεσα και υπεύθυνα

Γνωρίζουμε πως γίνεται
σας εξηγούμε γιατί πρέπει να το κάνετε


Δείτε λεπτομέρειες για τις ιστοσελίδες εκπαίδευσης Επικοινωνήστε για προσφορά

Συχνές Ερωτήσεις

Αν έχετε ερωτήσεις που δεν βρίσκονται στη λίστα επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε απορία. Φόρμα επικοινωνίας

Αφού κατασκευάσετε τη σελίδα μου, θα μπορώ να τη διαχειριστώ μόνος μου;

Η EduSites σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο και απλό περιβάλλον διαχείρισης της ιστοσελίδας σας.

Θα σας δείξουμε βήμα - βήμα πως μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δημοσιεύετε άρθρα, να τα εμπλουτίζετε με εικόνες και βίντεο, να επισυνάπτετε αρχεία και όλες τις δυνατότητες που μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας. Η ευκολία στη χρήση θα σας βοηθήσει να έχετε συχνές αναρτήσεις και αυτό με τη σειρά του θα δώσει σημαντική ώθηση στην επισκεψιμότητα της σελίδας σας.

Σε κάθε περίπτωση ένας μόνιμος συνεργάτης θα είναι στη διάθεσή σας για να λύσει κάθε απορία στην διαχείριση του περιεχομένου.

Μπορείτε να αναλάβετε την ανάρτηση υλικού και την συντήρηση του περιεχομένου; Πόσο κοστίζει αυτό;

Στην Edusites θα αναλάβουμε την βασική ετήσια συντήρηση του περιεχομένου που συνήθως περιέχει τα αποτελέσματα του έτους, την εναλλακτική διαμόρφωση του menu με βάση νέα δεδομένα, και ειδικές τροποποιήσεις που θα ζητήσετε ή θα προτείνουμε να γίνουν.

Αν δεν θέλετε να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε οι ίδιοι την ενημέρωση της ιστοσελίδας σας, μπορείτε να αναθέσετε στην EduSites και την ανάρτηση του υλικού. Εσείς απλά μας στέλνετε το υλικό σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική μορφή και εμείς αναλαμβάνουμε να το ενσωματώσουμε στην ιστοσελίδα σας. Το κόστος αυτής της διαδικασίας εξαρτάται αποκλειστικά από τον όγκο του υλικού και την συχνότητα των δημοσιεύσεων. Η τιμολόγηση για αναρτήσεις σε καθημερινή βάση ανέρχεται σε 1.5€/δημοσίευση. Για μεγάλο όγκο δημοσιεύσεων επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε αυτό που σας συμφέρει περισσότερο.

Θα μπορώ να βλέπω πόσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα μου;

Στην EduSites σας παρέχουμε πλήρη και αναλυτικά στατιστικά για τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας.

Συγκεκριμένα μπορείτε να βλέπετε σε αριθμούς και διαγράμματα:

  • ιστορικό επισκέψεων κατά έτος, μήνα, εβδομάδα, ημέρα και ώρα της ημέρας
  • τη διάρκεια των επισκέψεων
  • τις πιο δημοφιλείς σελίδες σας μέσα στο site
  • πόσες φορές έγινε download στα αρχεία σας
  • από που προήλθαν οι επισκέπτες σας (έτσι ελέγχετε και την απόδοση της προβολής σας)
  • ποιες λέξεις ή φράσεις κλειδιά τους οδήγησαν στο site σας

και πολλές ακόμη πιο εξειδικευμένες πληροφορίες. Η υπηρεσία στατιστικών είναι ενσωματωμένη σε κάθε πακέτο προσφοράς.

Τι είναι το SEO και γιατί είναι τόσο σημαντικό;

Το SEO (search engine optimization) είναι όλες οι ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Όταν κάποιος κάνει μία αναζήτηση με μία λέξη ή φράση (πχ στo Google) η σειρά με την οποία η μηχανή αναζήτησης εμφανίζει τις σελίδες εξαρτάται σημαντικά από το SEO που έχει γίνει στις σελίδες αυτές. Η επαγγελματική διαχείριση του SEO θα μειώσει σημαντικά τον χρόνο ανόδου στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας, ενισχύοντας γεωμετρικά την επισκεψιμότητα και την αναγνωρισιμότητά σας.

Το SEO είναι μία διαδικασία που δεν είναι εμφανής στην μορφή και στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, άλλα είναι εξαιρετικά σημαντικό να γίνεται με επαγγελματισμό στο backround για να έχετε περισσότερους επισκέπτες και να μην χαθεί η ιστοσελίδα σας στο internet.

Επικοινωνία

Edu Sites

Θήρας 1 & Ανθίμου Γαζή

Λάρισα, 41334, Ελλάδα

Τηλ: 2415 008 005

Τηλ: 6936969988

E-mail: info @ edusites.gr

Φορμα Επικοινωνιας

Social Bookmarks

Facebook

Twitter

Google+

You Tube

Δημοφιλείς Αναζητήσεις


blogs εκπαιδευτικών, φροντιστήρια Λάρισαςιδιαίτερα μαθήματα, blogs καθηγητών, ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών, portal εκπαίδευσης, bitcoin πως αγοράζωιδιαίτερα μαθήματα φυσικής, βιβλιοπωλεία online, ιδιαίτερα μαθήματα χημείας, εκπαιδευτικά νέα, ιδιαίτερα μαθήματα βιολογίας, εκπαιδευτικό υλικό, ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα, bitcoin δημιουργίαθέματα πανελλαδικών, ιδιωτικά κολέγια,ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών, ιδιωτικά σχολεία, ιδιαίτερα μαθήματα ισπανικών, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, bitcoin στην Ελλάδα, φροντιστήρια Πειραιάς, Επαγγελματικός Οδηγός Λάρισαςιδιωτικές σχολέςφροντιστήρια φοιτητών, ιστοσελίδες κέντρων ξένων γλωσσών, Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, Φροντιστήρια Φοιτητών, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, bitcoin μετοχήΚέντρα Πληροφορικής, φροντιστήρια γερμανικών, φροντιστήρια Λάρισα, φροντιστήρια Πειραιά, Φροντιστήρια Λάρισακέντρα ξένων γλωσσών Περιστέρι, φροντιστήρια Θεσσαλονίκης, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης Λάρισα, Ωδεία, Μουσικές Σχολές, Σχολές Χορού, αγορά bitcoin στην ΕλλάδαΦροντιστήρια Λάρισας, Ιδιωτικά Σχολεία, Εκπαιδευτήρια, Ιδιωτικές Σχολές, Ιδιωτικά Κολέγια, Αθλητικές Σχολές, Ακαδημίες ποδοσφαίρου, Κέντρα Λογοθεραπείας, Ιδιαίτερα Μαθήματα, On line Βιβλιοπωλεία, ιδιαίτερα μαθήματα για φοιτητές, πως βγάζω bitcoinιδιαίτερα μαθήματα δημοτικού, bitcoin Ελλάδακαρτέλα μαθητήιδιαίτερα μαθήματα μουσικής, φροντιστήρια Πατήσια, φροντιστήρια Αμπελόκηποι, σπουδές στο εξωτερικό, bitcoin αγοράσχολές και τμήματα, πτυχία αγγλικών, bitcoin στα ελληνικάφροντιστήρια γερμανικών, σπουδές στην Ελλάδα, αει και τει, πτυχία γαλλικών, online ενημέρωση γονέων, πισίνα εξόρυξης bitcoinφροντιστήρια Νέα Πεντέλη, φροντιστήρια αγγλικώνιδιαίτερα μαθήματα λυκείου, πτυχία γερμανικών, οδηγός σπουδών, bitclub greeceφροντιστήρια γαλλικών, ιδιαίτερα μαθήματα γυμνασίου, φροντιστήρια Μαρούσι