working

Σχεδιάζουμε & υλοποιούμε

με λειτουργικότητα & αισθητική

Δημιουργούμε το νέο σας δυναμικό προφίλ
Ενσωματώνουμε νέες τεχνικές & δυνατότητες
Εγγυόμαστε την άριστη λειτουργία

Επικοινωνήστε για προσφορά

Χαρακτηριστικά & Δυνατότητες

Στην EduSites θα βρείτε απεριόριστες δυνατότητες προβολής και παρουσίασης των υπηρεσιών σας και πλήθος διαδραστικών εφαρμογών. Όλα συντελούν στο να κάνουν την επιχείρησή σας μοναδική ως προς τη φιλοσοφία της, να ξεχωρίζει με δυναμισμό από τον ανταγωνισμό, να γίνει γνωστή και χρήσιμη για τους επισκέπτες σας, για τους εκπαιδευόμενους και περισσότερο για εσάς τους ίδιους. Λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που μπορούμε να σας προσφέρουμε βρίσκονται παρακάτω.

Παρουσίαση του εταιρικού προφίλ

Ο τρόπος παρουσίας σας στο ίντερνετ είναι καθοριστικός ώστε οι επισκέπτες που δεν σας ξέρουν να νιώσουν την ανάγκη να σας γνωρίσουν.

Παρουσίαση εταιρικού προφίλ

Ταυτότητα εκπαιδευτηρίου, ιστορία, χάρτες, μήνυμα διεύθυνσης...

Ο επισκέπτης σε ένα εύχρηστο περιβάλλον γνωρίζει την επιχείρησή σας, την ιστορία σας, εισπράττει το μήνυμά σας, ανακαλύπτει την φιλοσοφία σας όχι μόνο από το κείμενο αλλά και από το επαγγελματικό προφίλ της ιστοσελίδας. Είναι σημαντικό να νιώσει άνετα να επικοινωνήσει μαζί σας, για αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην φιλική επικοινωνία μέσα από εύχρηστες φόρμες, διαδραστικούς χάρτες και αναλυτικές αλλά απλουστευμένες πληροφορίες επαφών.

Παρουσίαση των υπηρεσιών

Οι υπηρεσίες που προσφέρετε δεν αξίζει μόνο να είναι σημαντικές, αλλά να έχουν και την προβολή που απαιτεί ο σύγχρονος ανταγωνισμός.

Υπηρεσίες εκπαίδευσης

Προγράμματα σπουδών, μαθήματα, εξετάσεις, πιστοποιήσεις, επαγγελματικός προσανατολισμός...

Όλα όσα σας κάνουν χρήσιμους ή και απαραίτητους δεν πρέπει να κρύβονται πίσω από μεγάλες διαδρομές. Δίνουμε στους επισκέπτες σας με τον πληρέστερο τρόπο το σύνολο των υπηρεσιών με ελάχιστα κλικς και χωρίς μακρόσυρτα κατεβατά σελίδων. Η τεχνολογία μας επιτρέπει να δημιουργούμε οδηγούς πλοήγησης που δίνουν στον επισκέπτη την αίσθηση του πανοράματος. Οι υπηρεσίες σας γίνονται ανάγλυφες, οικείες ώστε ο επισκέπτης να τις αισθάνεται στα μέτρα του και όχι ξένες ως προς αυτόν και τις εκπαιδευτικές του ανάγκες.

Παρουσίαση Προσωπικού

Η επαγγελματική παρουσίαση των προσώπων που στηρίζουν την επιχείρησή σας εμπνέει εμπιστοσύνη.

Παρουσίαση καθηγητών

Διεύθυνση, καθηγητές, γραμματεία...

Χρειάζεστε κάτι παραπάνω από μία απλή αναφορά στα στοιχεία των ανθρώπων σας. Εκμεταλλευτείτε την υπηρεσία παρουσίασης ατομικού προφίλ που προσφέρουμε για κάθε μέλος της επιχείρησής σας με βιογραφικά στοιχεία, προβολή εκπαιδευτικού έργου, προσωπικό email, διαδραστικές εφαρμογές για την επικοινωνία τους με τους εκπαιδευόμενους, αρθρογραφία κ.α. Δώστε έναν ακόμη λόγο στους εκπαιδευτικούς να νιώσουν δική τους την επιχείρησή σας και να είστε σίγουροι πως θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά για σας.

Παρουσίαση των χώρων

Κάντε τον επισκέπτη να μεταφερθεί νοερά στους χώρους υποδοχής και στις αίθουσες διδασκαλίας. Πρέπει να νιώσει ότι βρίσκεται ήδη εκεί.

Αίθουσες διδασκαλίας

Αίθουσες διδασκαλίας, χώροι υποδοχής, εξωτερικοί χώροι...

Στην EduSites έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε αμέτρητες τεχνικές παρουσίασης μέσα από εικόνες, video και εικονικές περιηγήσεις. Τεχνολογίες πλούσιες σε εφέ και διαδραστικότητα που ζωντανεύουν τους χώρους σας και εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Η μελετημένη παρουσίαση της καθημερινής διδακτικής πρακτικής μέσα από σειρά εικόνων είναι καθοριστική για την κρίση του επισκέπτη και γίνεται πάντα με επαγγελματισμό και προσοχή.

Παρουσίαση εκδηλώσεων

Η ιστοσελίδα σας απεικονίζει έναν ζωντανό οργανισμό που ενημερώνει, εκφράζεται, γιορτάζει, συζητάει, προτείνει δράσεις και τις πραγματοποιεί.

Εκπαιδευτικές εκδηλώσεις

Απονομές, ενημερωτικές συγκεντρώσεις, εκδρομές, εκπαιδευτικές επισκέψεις...

Κάθε εκδήλωση μπορεί να έχει την δική της ξεχωριστή παρουσίαση στην ιστοσελίδα σας. Με gallery εικόνων, video και παρουσιάσεων μπορείτε να αναδείξετε κάθε ξεχωριστή στιγμή που προβάλει την επιχείρησή σας. Διαμορφώνουμε ένα φιλικό και απλοϊκό περιβάλλον για να ενημερώνετε τη σελίδα σας, που θα σας βάλει στον πειρασμό να κεντρίζετε το ενδιαφέρον το επισκεπτών καθημερινά.

Ιστοσελίδες εκπαίδευσης και σχετικές με τα γνωστικά αντικείμενα

Η ιστοσελίδα σας αξίζει να βρεθεί στο κέντρο όλων των σελίδων που σχετίζονται με τα γνωστικά σας αντικείμενα.

Ιστοσελίδες εκπαίδευσης

Πανόραμα εκπαίδευσης στο internet

Χάρη στις νέες τεχνολογίες που υιοθετούμε μπορούμε να δώσουμε στον επισκέπτη έναν καλό λόγο για να περνάει μέσα από την σελίδα σας κάθε φορά που σκέφτεται το γνωστικό σας αντικείμενο. Εργαλείο μας ο δυναμικός κατάλογος εκπαίδευσης, μία πανοραμική μορφή ακτινικής πρόσβασης σε ιστοσελίδες εκπαίδευσης και ιστοσελίδες εφαρμογών της επιλογής σας, με κέντρο και σημείο αναφοράς την δική σας ιστοσελίδα. Δίνεται έτσι ένα ισχυρό κίνητρο σε άλλες ιστοσελίδες να δημιουργήσουν συνδέσμους προς εσάς και να πολλαπλασιάσουν την αναγνωρισιμότητά σας.

Προβολή στις επιτυχίες

Οι επιτυχίες των μαθητών - σπουδαστών σας πρέπει να πάρουν τις διαστάσεις και την προβολή που τους αξίζει

Επιτυχόντες και αριστεύσαντες

Διακρίσεις - Βραβεία - Επιτυχόντες και αριστεύσαντες

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο περήφανοι αισθάνεστε για τις επιτυχίες των παιδιών που διδάσκετε. Διαμορφώνουμε την περιοχή προβολής των επιτυχιών αυτών με επαγγελματισμό τονίζοντας γραφικά τον όγκο και την ποιότητά τους. Γνωρίζουμε καλά ότι η ποιότητα στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων της δουλειάς σας λειτουργεί καταλυτικά για την εμπιστοσύνη που θα σας δείξουν οι νέοι μαθητές και γονείς.

Ενημέρωση - Ανακοινώσεις και Ειδήσεις

Η ενημέρωση και η προσαρμογή στα νέα δεδομένα κρατάει ένα οργανισμό ζωντανό

Ενημέρωση, Ανακοινώσεις, Εκπαιδευτικά νέα

Εκπαιδευτικά νέα ή νέα και ανακοινώσεις του εκπαιδευτηρίου

Στην Edusites φτιάχνουμε για την διαχείριση των νέων σας, ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον ώστε η ενημέρωση των μαθητών, των γονέων ή των σπουδαστών μέσω της ιστοσελίδας σας να είναι μία απλή καθημερινή πρακτική. Οι επισκέπτες ή τα μέλη απολαμβάνουν ένα δυναμικό περιβάλλον πλοήγησης και αναζήτησης ειδήσεων, υψηλής αισθητικής. Κάθε νέο μπορεί να συνοδεύεται από πολυμέσα εικόνας & video, επισυνάψεις αρχείων ή άλλων εφαρμογών και οι δυνατότητες προσαρμογής τόσο στην εμφάνιση όσο και στην διαχείριση, είναι πραγματικά απεριόριστες. Στην edusites λειτουργεί ένα ΝewsRoom συνεχούς ροής εκπαιδευτικών ειδήσεων, που κατηγοριοποιούνται και μπορούν να προωθηθούν στην σελίδα σας αυτόματα και να ενσωματωθούν στο περιεχόμενό της, ενδυναμώνοντας την πληρότητα, και την ζωντάνια της.

Φόρμες επικοινωνίας

Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες αλληλεπίδρασης με τους ανθρώπους που βλέπουν την επιχείρησή σας στην οθόνη τους

Εκπαιδευτήριο φόρμα επικοινωνίας

Απλές και σύνθετες φόρμες επικοινωνίας, αιτήσεων, προεγγραφών...

"Μπορείτε να το κάνετε μέσω της ιστοσελίδας μας..." Στη edusites έχουμε όλα τα δυνατά εργαλεία που θα διευκολύνουν τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν μαζί σας, να πουν τη γνώμη τους, να σας υποβάλλουν μία αίτηση με την ηλεκτρονική υπογραφή τους, να επιλέξουν ανάμεσα σε επιλογές που τους παρέχετε, να ψηφίσουν ηλεκτρονικά, να διαμορφώσουν tests και εξετάσεις ηλεκτρονικής μορφής δημόσια ή ιδιωτικά, να απαντήσουν στα θέματα εξετάσεων και να λάβουν την αξιολόγηση τους, να εξυπηρετηθούν σε θέματα γραμματείας, και να έχουν πολλές άλλες δυνατότητες αλληλεπίδρασης μαζί σας εύκολα και απλά.

Αναρτήσεις από τους εκπαιδευτικούς

Κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να έχει τον δικό του χώρο δουλειάς, έκφρασης, επικοινωνίας και προβολής μέσα στην ιστοσελίδα

Αναρτήσεις από τους εκπαιδευτικούς

Άρθρα, παρουσιάσεις μαθημάτων, τεστ και διαγωνίσματα...

Είναι καιρός να υιοθετήσετε σύγχρονους τρόπους αλληλεπίδρασης με τους μαθητές σας. Οι εκδόσεις σας με θεωρία, εκπαιδευτικό υλικό και ασκήσεις μπορούν σήμερα να είναι ηλεκτρονικές [e-books] και να φέρουν την υπογραφή ή και το λογότυπό σας. Η Υπηρεσία Υλικού Υποστήριξης της EduSites, δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να μετατρέπουν απλά φύλλα εργασίας (tests), που είναι γραμμένα σε word, σε δυναμικές ηλεκτρονικές σελίδες όπου οι μαθητές τσεκάρουν απαντήσεις, κάνουν αντιστοίχιση, απαντούν σε ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, συμπληρώνουν κενά, αναπτύσουν τον λόγο τους έχοντας τη δυνατότητα να βλέπουν κείμενα, εικόνες. σχήματα, ή ακόμη και video. Στείλτε μας το πρώτο test για να δοκιμάσετε Δωρεάν την εφαρμογή!

Αναρτήσεις και σχόλια από τους μαθητές

Δώστε τον λόγο στους μαθητές και κρατήστε τους σε επαφή με την ιστοσελίδα σας

Αναρτήσεις και σχόλια από τους μαθητές

Ελεγχόμενες αναρτήσεις εργασιών και σχολίων σε άρθρα

Η edusites θα διαμορφώσει ένα κατάλληλο περιβάλλον στην ιστοσελίδα του εκπαιδευτηρίου ώστε οι μαθητές να την αισθάνονται δική τους. Μπορούν και πρέπει να δημοσιεύουν εργασίες, να σχολιάζουν τα θέματα, να εκφράζουν τις απορίες τους και να επικοινωνούν με τους εκπαιδευτικούς τους όχι μόνο με την φυσική τους παρουσία στο μάθημα. Αυτοί είναι η μεγάλη σας δύναμη! Η συμμετοχή τους και το ενδιαφέρον τους είναι καθοριστικά.

Ηλεκτρονική ενημέρωση γονέων

Δώστε στους γονείς την ασφάλεια της λεπτομερειακής ενημέρωσης

Ηλεκτρονική ενημέρωση Γωνέων

Καρτέλα μαθητή, ελεγχόμενη περιοχή πρόσβασης για γονείς

Η edusites δίνει στο εκπαιδευτήριό σας το πιο χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης για τους γονείς των μαθητών σας. Ένας ιδιωτικός χώρος με κωδικό πρόσβασης που δίνεται στον κηδεμόνα όπου μπορεί να ενημερώνεται για κάθε θέμα που αφορά στην πρόοδο του παιδιού του. Ο χώρος αυτός περιέχει την καρτέλα προόδου με στοιχεία που αφορούν στις προφορικές και γραπτές αποδόσεις του μαθητή, απουσίες και παρατηρήσεις σχετικά με την πρόοδο και την εξέλιξη του μαθητή. Κάθε γονιός έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται σε 24ωρη βάση από το σπίτι του για την πορεία του παιδιού του στο εκπαιδευτήριό σας.

Εποπτεία και έλεγχος από τη διεύθυνση

Η δουλειά σας είναι πολύ σημαντική για να αφήνετε οτιδήποτε στην τύχη του

Εποπτεία και έλεγχος από τη διεύθυνση

Έλεγχος των αναρτήσεων και έγκαιρη παρέμβαση της διεύθυνσης

Η edusites δίνει στον διαχειριστή της ιστοσελίδας το πιο απλοϊκό περιβάλλον για να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε ότι δημοσιεύεται σε αυτή. Πλήρης ευελιξία στα δικαιώματα πρόσβασης των μελών, στα δικαιώματα δημοσίευσης, στον έλεγχο πριν από την δημοσίευση και σε διορθωτικές παρεμβάσεις. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις για ότι συμβαίνει και με ένα απλό κλικ να παρεμβαίνει επιτρέποντας, απαγορεύοντας ή διορθώνοντας τα δημοσιεύματα που πρόκειται να αναρτηθούν. Μπορεί να ελέγχει ποιες πληροφορίες θα δημοσιευτούν, με ποια μορφή και πότε με ακρίβεια δευτερολέπτων.

Πανόραμα ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων

Η σελίδα σας μπορεί να γίνει παράθυρο στην παγκόσμια τριτοβάθμια εκπαίδευση

Όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου

Συνδέσεις με όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου

Κάθε άνθρωπος που επενδύει στην εκπαίδευσή του έχει στόχους που μπορούν να φτάνουν πολύ μακριά. Η ιστοσελίδα σας μπορεί να τους δίνει πληροφόρηση, επιλογές και κατευθύνσεις. Η EduSites σας δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώσετε στη σελίδα σας έναν χάρτη των πανεπιστημίων όλου του πλανήτη με συνδέσεις προς το κάθε ένα από αυτά. Περιλαμβάνονται αναλυτικές πληροφορίες τόσο για τα ελληνικά πανεπιστήμια όσο και για τις σημαντικότερες χώρες προορισμού σπουδών.

Προφίλ σε Social Media (Κοινωνικά δίκτυα)

Η ταχύτερη έως σήμερα αναπτυσσόμενη περιοχή διαδικτυακής δραστηριότητας είναι τα κοινωνικά δίκτυα. Μέσα από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι οι facebook, twitter, linked-in, google-profile, ένα εκπαιδευτήριο μπορεί να προβληθεί και να αποκτήσει μια δυναμική βάση πιθανών ενδιαφερόμενων μαθητών-εκπαιδευόμενων που θα μπορούν να ενημερώνονται και να ανταλλάσσουν απόψεις και σχόλια.

Profil social media

Facebook, twitter, google-plofile ...

Όπως και με την σελίδα ενός φροντιστηρίου στο internet, μπορούν να υπάρχουν αναλυτικά πληροφορίες για τα μαθήματα και τις υπηρεσίες γενικότερα, στοιχεία επικοινωνίας κ.α.. Επιπρόσθετα στις σελίδες αυτές είναι πολύ απλή και εύκολη η προσθήκη περιεχομένου, καθώς τα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα ενσωματώνουν λειτουργίες CMS (Content Management System) και δεν υπάρχει περιορισμός στο ανέβασμα πολυμεσικού περιεχομένου (εικόνες, μουσική, video). Η επισκεψιμότητα σε τέτοιους χώρους μπορεί να είναι πολλαπλάσια από αυτήν που θα έχει ο κύριος διαδικτυακός τόπος (ιστοσελίδα) του εκπαιδευτηρίου. Από αυτό προκύπτει και ένα έμμεσο αλλά πολύ σημαντικό όφελος για το εκπαιδευτήριο - φροντιστήριο: "αύξηση της επισκεψιμότητας στην κύρια σελίδα". Η αύξηση της επισκεψιμότητας δεν σημαίνει μόνο ότι περισσότεροι χρήστες του internet αναγνωρίζουν το λογότυπο της επιχείρησής σας, αλλά και ότι ο δικτυακός της τόπος αποκτά φήμη (reputation) και μπορεί να αποκτήσει εμπορική αξία για την τοποθέτηση διαφημιστικών banner ή άλλου τύπου διαφημίσεων μη ανταγωνιστικών αλλά συναφών επιχειρήσεων.

Ανακτήσεις από Social Media

Η ωφέλεια από την σύνδεση της κύριας ιστοσελίδας σας με τις προβολές σας στο facebook και στο twitter είναι μεγάλη.

Plugins από facebook

Plugins από facebook, twitter...

Σήμερα οι χρήστες του internet είναι εξοικειωμένοι με τα plugins του facebook και του twitter που τα αναζητούν σε κάθε νέα ιστοσελίδα και τα χειρίζονται με μεγάλη ευκολία. Στην EduSites κάνουμε την ιστοσελίδα σας απολύτως συμβατή με όλες τις δυνατότητες αλληλεπίδρασης που μπορεί να έχει με τα κοινωνικά δίκτυα. Υλικό, σχόλια, πληροφορίες μπορούν να μεταφέρονται αμφίδρομα και να πολλαπλασιάζουν τις εμφανίσεις τους και την προβολή σας. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα είναι δίπλα σας για να σας μεταφέρει όλη μας την εμπειρία στο marketing κοινωνικής δικτύωσης.

Σελίδα Εκπαιδευτηρίου στο Facebook

Στο facebook θα ξεχωρίσετε αν έχετε κάτι που δεν έχουν όλοι...

Σελίδα φροντιστηρίου στο facebookΟι δυνατότητες του ιδιωτικού σας site ΜΕΣΑ στο facebook!

H EduSites κάνει την παρουσία σας στο facebook τόσο δυναμική όσο και στην ιδιωτική σας σελίδα. Μεταφέρουμε μέσα στο περιβάλλον του facebook την δομή, τα εργαλεία και την αισθητική που έχει η ιστοσελίδα σας, αξιοποιώντας έτσι πλήρως τον μηχανισμό και τα πλεονεκτήματα της δικτύωσης, διατηρώντας ταυτόχρονα το προφίλ της επιχείρησης, όπως αυτό διαμορφώθηκε επαγγελματικά στην ιστοσελίδα σας. Μεταφέρουμε έτσι όχι μόνο αποσπασματικές εικόνες και σχόλια αλλά ολόκληρη την βιτρίνα και τις υπηρεσίες στο κέντρο της πολυσύχναστης αγοράς. Μην χάσετε αυτή τη δυνατότητα...

 

Επικοινωνία

Edu Sites

Θήρας 1 & Ανθίμου Γαζή

Λάρισα, 41334, Ελλάδα

Τηλ: 2415 008 005

Τηλ: 6936969988

E-mail: info @ edusites.gr

Φορμα Επικοινωνιας

Social Bookmarks

Facebook

Twitter

Google+

You Tube

Δημοφιλείς Αναζητήσεις


blogs εκπαιδευτικών, φροντιστήρια Λάρισαςιδιαίτερα μαθήματα, blogs καθηγητών, ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών, portal εκπαίδευσης, bitcoin πως αγοράζωιδιαίτερα μαθήματα φυσικής, βιβλιοπωλεία online, ιδιαίτερα μαθήματα χημείας, εκπαιδευτικά νέα, ιδιαίτερα μαθήματα βιολογίας, εκπαιδευτικό υλικό, ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα, bitcoin δημιουργίαθέματα πανελλαδικών, ιδιωτικά κολέγια,ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών, ιδιωτικά σχολεία, ιδιαίτερα μαθήματα ισπανικών, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, bitcoin στην Ελλάδα, φροντιστήρια Πειραιάς, Επαγγελματικός Οδηγός Λάρισαςιδιωτικές σχολέςφροντιστήρια φοιτητών, ιστοσελίδες κέντρων ξένων γλωσσών, Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, Φροντιστήρια Φοιτητών, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, bitcoin μετοχήΚέντρα Πληροφορικής, φροντιστήρια γερμανικών, φροντιστήρια Λάρισα, φροντιστήρια Πειραιά, Φροντιστήρια Λάρισακέντρα ξένων γλωσσών Περιστέρι, φροντιστήρια Θεσσαλονίκης, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης Λάρισα, Ωδεία, Μουσικές Σχολές, Σχολές Χορού, αγορά bitcoin στην ΕλλάδαΦροντιστήρια Λάρισας, Ιδιωτικά Σχολεία, Εκπαιδευτήρια, Ιδιωτικές Σχολές, Ιδιωτικά Κολέγια, Αθλητικές Σχολές, Ακαδημίες ποδοσφαίρου, Κέντρα Λογοθεραπείας, Ιδιαίτερα Μαθήματα, On line Βιβλιοπωλεία, ιδιαίτερα μαθήματα για φοιτητές, πως βγάζω bitcoinιδιαίτερα μαθήματα δημοτικού, bitcoin Ελλάδακαρτέλα μαθητήιδιαίτερα μαθήματα μουσικής, φροντιστήρια Πατήσια, φροντιστήρια Αμπελόκηποι, σπουδές στο εξωτερικό, bitcoin αγοράσχολές και τμήματα, πτυχία αγγλικών, bitcoin στα ελληνικάφροντιστήρια γερμανικών, σπουδές στην Ελλάδα, αει και τει, πτυχία γαλλικών, online ενημέρωση γονέων, πισίνα εξόρυξης bitcoinφροντιστήρια Νέα Πεντέλη, φροντιστήρια αγγλικώνιδιαίτερα μαθήματα λυκείου, πτυχία γερμανικών, οδηγός σπουδών, bitclub greeceφροντιστήρια γαλλικών, ιδιαίτερα μαθήματα γυμνασίου, φροντιστήρια Μαρούσι